Om Medsuplies i Norden AB

phcares.com (f.d. kanyler.se) är Sveriges största (utbudsmässigt)  webbutik med inriktining mot injektionsprodukter gentemot läkemedelskonsumenter som inte har någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Syftet är att öka servicen och underlätta vardagen för våra kunder. Vi som arbetar på phcares.com  har lång erfarenhet av näthandel och sedan 2013 har vi Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva handel med dessa klassade produkter  och därmed tillhörande produkter som vi ständigt utvecklar – vi kommer att ha det mesta för din kropp, hälsa och ditt välbefinnande.Vi ber om lite översende då vi hela tiden förnyar oss och ständigt växer mot vårt mål och vision att bli ett fullbordat Apotek på nätet med det absolut största utbudet från alla leverantörer med allt från solkräm till alvedon. Vi har sökt dessa tillstånd men det kan ta en viss tid innan allt är uppe på sidan och alla myndigheter har gett sina godkänanden så vi ber om lite tålamod då sidan dagligen editeras och redigeras med nya produkter samt även nya produktkategorier. Allt för att du som kund skall kunna hitta allt du söker på ett och samma ställe slippa långa köer osv, ett par klick bort och varorna är på väg till dig.

Precis som på ett vanligt apotek fast med nätets bekvämlighet! och service i en klass för sig! Lika enkelt som att skicka E-post!

Kontakta oss

E-post info@kanyler.com  Besvaras i turordning mellan  08,00-16,00 (Normalt inom 24H)
 

 

 

 

Leverans- och returadress

Medsuplies i Norden AB      

Box144                                                                                                                                                                                                                          331 21 Värnamo

 

Trygg e-handel

Medsuplies i Norden Ab  Använder sig av de krav som ställs på en internet handel.                   

Och kommer inom kort bli en Certifierad (webbutik).                                                                        

De grundläggande kraven för att bli certifierad är bland annat tydliga företagsuppgifter, tillgänglig support, information om priser och leveranstider, vart konsumenten vänder sig för att få hjälp vid returer och reklamationer med mera. Utöver detta gäller förstås att vi följer svensk lag. Målsättningen är att det skall kännas lika tryggt och säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik.

Sekretesspolicy

Alla som arbetar inom hälso- och sjukvården har tystnadsplikt. Det gäller både offentlig och privat vård. Tystnadsplikten gäller all personal, oavsett om de har direkt eller indirekt kontakt med våra kunder. Det betyder att ingen får lämna ut uppgifter om dig, din sjukdom, din behandling eller om din privata situation utan att du själv har godkänt det.(PUBL) Personuppgiftslagen

Miljöpolicy

Vår ambition är att miljöarbetet ska ingå som en naturlig del i hela vår verksamhet.

Vi ska följa rådande miljölagar och regler och kontinuerligt förbättra vårt miljöarbete. Vi ska hushålla med råvaror och energikällor och sträva efter att använda sådant av förnybart ursprung. Vi ska genom en ständig dialog ställa miljö- och kvalitetskrav på våra affärspartners och på oss själva. Vi ska hela tiden öka kompetensen och engagemanget hos våra anställda. Vi utnyttjar de möjligheter som finns för återvinning av papper, plast, glas och metall. Vi källsorterar och återvinner enl Kommunpraxis

Vårt mål är att ha alla varor som våra kunder efterfrågar i lager, så att våra ordrar i så stor utsträckning som möjligt kan skickas i en leverans och inte flera delleveranser. På så sätt kan vi minska åtgången av förpackningsmaterial och det blir färre transporter.

Vi erbjuder miljövänliga fraktsätt. Med Schenker Privpak Miljöfrakt och Posten Varubrev klimatkompenseras dessa leveranser. Genom att investera i kvalitetsprojekt av högsta standard inom FN:s CDM-system (Clean Development Mechanism) kompenserar Posten och Schenker för de utsläpp av växthusgaser som vår distribution genererar.

El för uppvärmningen av vårt lager kommer från elleverantörer som arbetar uteslutande med förnyelsebara energikällor såsom vattenkraft, vindkraft.

Vi kan maila fakturor och följesedlar till kunden istället för att skriva ut dem på papper om så önskas.

Som emballage använder vi kartong av återvunnet papper. För att minska packmaterialåtgången har vi ett flertal olika storlekar av emballage och anpassar användningen efter storleken på din beställning.

'